За добу росіяни понад 400 разів вдарили по Запорізькій області, поранивши людину

Дата: 01 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

За минулу добу, 31 липня, російські окупанти здійснили 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області. Внаслідок цього одна людина дістала поранення, а також пошкоджені житлові будинки та об’єкти інфраструктури.

Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров.

Фото: Іван Федоров

За його словами, війська РФ здійснили два авіаційних удари по Лобковому. 225 безпілотних літальних апаратів різних типів атакували Гуляйполе, Малу Токмачку, Левадне, Роботине, Малинівку та Новоандріївку. П’ять обстрілів з РСЗВ накрили Малу Токмачку, Малинівку та Роботине.

Артилерійські обстріли зачепили Біленьке, Гуляйполе, Залізничне, Преображенку, Новоандріївку, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку та Левадне. Загалом 176 ударів.

Одна людина дістала поранена у результаті російських атак по Запорізькому району. Правоохоронці отримали 7 повідомлень про руйнування житлових будинків та інфраструктурних об’єктів.

Нагадаємо, що від початку повномасштабного російського вторгнення росіяни випустили по  Дніпрогесу, розташованому у Дніпровському районі Запоріжжя, щонайменше 40 ракет різного типу. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter