З-під завалів будинку в Мирнограді врятували кота, який допоміг господарці пережити російський обстріл

Дата: 17 Липня 2024
A+ A- Підписатися

Рятувальники дістали з-під завалів будинку в Мирнограді на Донеччині, який обстріляли російські військові, кота, що врятував життя господарці.

Про це розповіли в МВС.

Кіт, що за породою належить до британських висловухих, за словами його господарки, усього за кілька хвилин до обстрілу почав гучно нявкати, зазиваючи в іншу кімнату. Як з’ясувалося згодом, саме ця кімната лишилася майже неушкодженою внаслідок атаки. 

Домашній улюбленець, прізвиська якого в повідомленні не називають, майже добу провів під завалами, але лишився неушкодженим.

Повномасштабне російське вторгнення вплинуло не лише на життя людей в Україні, але й тварин. Новини про те, як, наприклад, російські військові вбивають тварин, надходять з багатьох регіонів. На Київщині живцем спалили коней у кінно-спортивному комплексі, вбивали свійських та домашніх тварин на Чернігівщині й поцілили в зоопарк у Миколаєві та Харкові. Російські солдати заради розваги повісили на своїй позиції на Херсонщині червонокнижних хом’яків. 

Цього року під час чергової масованої атаки одна з російських ракет упала поблизу з вольєром левиці в Києві, через що вона отримала контузію. 

Нагадаємо, що 2022 року від вибуху російської гранати людей на Київщині врятували бджоли. Вони залили запальники на російських мінах медом. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter