У харківському екопарку знайшли тіла працівників, яких розстріляли російські військові

Дата: 19 Квітня 2022
A+ A- Підписатися

У харківському “Фельдман Екопарку” заявили, що правоохоронці знайшли тіла двох працівників, розстріляних у березні російськими військовими.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці установи. 

Екопарк Фельмана за мирних часів. Джерело: topgid.net

“Ми отримали підтвердження того, що двоє наших співробітників, які зникли на початку березня, загинули”, – йдеться в повідомленні.

Коли почалася війна, ці співробітники залишилися в екопарку та допомагали годувати тварин.

7 березня ті, хто приїхав туди, їх не знайшли. Зниклих довго шукали, долучали правоохоронців, до останнього сподівалися, що вони змогли вижити. Проте вчора було отримане підтвердження, що їхні тіла знайдено. Хлопців розстріляли вороги, а тіла забарикадували в підсобному приміщенні.

Російські війська майже повністю зруйнували “Фельдман Екопарк”, розташований за харківською кільцевою дорогою в Дергачівському районі. Комплекс перебуває на лінії вогню з першого дня вторгнення, через руйнування вольєрів деякі тварини розбіглися, багато тварин загинули, зокрема потомство білих тигрів, пантер, ягуарів.

Раніше ZMINA повідомляла, що в харківському “Фельдман Екопарку” російські військові розстріляли людей, які пробиралися в місцевий екопарк, щоб раз на три дні годувати тварин.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter