Окупанти на Київщині живцем спалили коней

Дата: 22 Березня 2022
A+ A- Підписатися

У Гостомелі на Київщині російські окупанти живцем спалили коней, які жили в кінно-спортивному комплексі “Олександрія”.

Про це повідомила власниця центру Анастасія. 

Фото: фейсбук-сторінка КСК “Олександрія”

Після початку повномасштабного російського вторгнення окупанти захопили територію центру та провели там 10 днів. Центр складався з двох стаєнь: одна була розрахована на 13 коней, а друга – на 19. Наразі відомо, що окупанти повністю знищили меншу стайню. Тваринам, які перебували в більшій, нібито вдалося врятуватись. 

“Мої очі налиті не те що сльозами, вони налиті кров’ю та ненавистю! Я не спала, не їла, переживала, приготувала все, щоб забрати своїх дітей, але мені не вдалося”, – розповідає власниця центру.  

Фото: фейсбук-сторінка КСК “Олександрія”

За словами Анастасії, меншу частину коней знайшли, йдеться про щонайменше сімох тварин, яких вдалось упізнати на фото. 

“Сподіваємося, що є десь інші. Ми продовжуємо пошуки та віримо що решта жива”, – каже вона. 

Після публікації про спалення росіянами стайні власницю центру почали блокувати у фейсбуці. Офіційною причиною нібито стало поширення ненависті.

“Ми любили наших коней, яких тепер з’їдають голодні та здичавілі собаки, що втратили своїх господарів. Ми ніколи не дамо забути цих злочинів! Весь світ буде дивитися на росіян і бачитиме тільки вбивць і руйнівників”,пише Анастасія. 

Власниця центру вже оголосила збір коштів на відновлення центру. 

Нагадаємо, що на початку березня російські окупанти в Харкові за тиждень вбили трьох людей, які приходили готувати тварин до місцевого зоопарку. Після початку повномасштабного російського вторгнення тварини опинилися фактично в пастці під ворожим вогнем без їжі. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter