Учора війська РФ скинули авіабомби на Селидове: загинули п’ятеро людей, ще восьмеро – поранені

Дата: 06 Липня 2024
A+ A- Підписатися

Увечері 5 липня на Донеччині армія РФ скинула дві керовані авіабомби на місто Селидове. Щонайменше пʼятеро мирних жителів загинули, вісім отримали поранення. Загалом минулої доби в області росіяни вбили одинадцятьох людей.

Про це повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Обидві бомби влучили на територію підприємств. Пошкодження різного ступеня отримали 15 приватних будинків, 21 автомобіль, 4 крамниці і промислова будівля“, – зазначив посадовець.

Голова Донецької ОВА  вкотре закликав людей евакуюватися з області, оскільки окупанти постійно обстрілюють міста і села регіону, щодня є поранені й загиблі. На Донеччині вже оголосили обовʼязкову евакуацію, а з прифронтових громад – примусову.

Загалом, на Донеччині впродовж минулої доби через російські обстріли загинули 11 людей.

“За 5 липня росіяни вбили 11 жителів Донеччини: 5 у Селидовому, 3 у Часовому Яру, 1 у Комарі, Торецьку та Українську”, – написав Філашкін.

Окрім того, ще 43 людини отримали поранення.

За даними посадовця, на Донеччині через війну з РФ загинули 2064 людини та 5316 зазнали поранень. Загальна кількість жертв росіян на Донеччині подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

Нагадаємо, 5 липня під час російського обстрілу у Волноваському районі загинула співробітниця сільської ради. 14 її колег дістали поранення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter