Росіяни скинули авіабомбу на містечко Олексієво-Дружківка, є поранені

Дата: 28 Травня 2024
A+ A- Підписатися

28 травня, у вівторок, російські війська скинули на містечко Олексієво-Дружківка, що на Донеччині, півторатонну обʼємно-детонувальну авіаційну бомбу з модулем планерування і корекції. Поранення дістали дитина і двоє дорослих.

Про це повідомив очільник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Фото: Донецька ОВА

Він наголосив, що дитина отримала легкі поранення і не потребує госпіталізації, натомість двох поранених дорослих доставили до лікарні.

Унаслідок обстрілу постраждали близько сотні будинків, з них три майже повністю знищено.

Фото: Донецька ОВА

Наразі триває ліквідація пожеж. Завтра Дружківська міська військова адміністрація розпочне роздавати будівельні матеріали.

Наслідки удару допомагатимуть подолати благодійні фонди “Янголи спасіння” і “Актед”.

“Крім того, сформовано заявку до міжнародних організацій, які займаються виплатою матеріальної допомоги, – розраховуємо, що кожна постраждала сім’я отримає грошову виплату. Дякую нашим партнерам, які допомагають жителям Донеччини в найскрутніші моменти”, – зазначив очільник ОВА.

Фото: Донецька ОВА

Нагадаємо, що внаслідок обстрілів російськими військовими 26 травня Донецької області загинули п’ятеро цивільних. Влучання російських снарядів зафіксували в дев’яти населених пунктах: Красногорівці, Кураховому, Лимані, Селидовому, Сіверську, Часовому Яру, а також у селах Північне, Антонівка та Закітне.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter