Впродовж минулої доби окупанти обстріляли Донеччину та Херсонщину: є загиблі та поранені

Дата: 04 Грудня 2023
A+ A- Підписатися

3 грудня, у неділю, російські окупаційні війська випустили майже 700 снарядів по Херсонській області. Також окупанти били по Донецькій області. Є жертви та поранені. 

Про це повідомили очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін та в.о. начальника обласної військової адміністрації Ігор Мороз.

Фото: Національна поліція України

За минулу добу противник здійснив 117 обстрілів Херсонщини, випустивши 691 снаряд з мінометів, артилерії, “градів”, ПТРК, танків, авіації та БпЛА, з них – три Shahed.

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області, медичні установи та адмінбудівлю в обласному центрі, науково-дослідницьку установу та інженерну споруду в Херсонському районі, магазини в Бериславському районі.

Через російську агресію двоє людей загинули, ще восьмеро дістали поранення.

Фото: Поліція Херсонської області

Тим часом на Донеччині 3 грудня росіяни вбили одного жителя Костянтинівки. Ще троє людей в області дістали поранення – у Костянтинівці, Торецьку та Авдіївці. 

Без урахування Маріуполя та Волновахи за час повномасштабної війни в області загинули 1785, а поранення дістали 4360 людей. 

Фото: Національна поліція

Нагадаємо, що 3 грудня армія РФ з мінометів обстріляла село Садове на Херсонщині, унаслідок цього загинув місцевий житель. А 2 грудня через обстріл окупантами Бериславського району поранень зазнала літня жінка.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter