Окупанти з артилерії вбили одного та поранили двох жителів Авдіївки та села Костянтинівка

Дата: 03 Грудня 2023
A+ A- Підписатися

На Донеччині 3 грудня російські військові з артилерії вбили одного та поранили двох жителів Авдіївки та села Костянтинівки.

Про це повідомила пресслужба Донецької обласної прокуратури.

“3 грудня 2023 року російська армія обстріляла м. Авдіївку. 64-річний місцевий отримав наскрізне осколкове поранення. На момент атаки чоловік перебував на власному подвір’ї, яке розташоване поблизу зони проведення бойових дій”, – йдеться у повідомленні

Крім того, під прицілом російських військ також опинилося село Костянтинівка Покровського району.

“Жінка 70 років дістала вогнепальні осколкові рани, а її 69-річна односельчанка від отриманих ушкоджень загинула на місці. Обох потерпілих ворожий вогонь застав на вулиці”, – уточнили в прокуратурі.

Обидва населені пункти армія окупантів обстріляла, ймовірно, з використанням ствольної артилерії. Також вибухами пошкоджено приватні домоволодіння.

Правоохоронці продовжують фіксувати воєнні злочини Росії проти мирного населення Донеччини.

Прокурори розпочали досудові розслідування в кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, впродовж доби 1 грудня у Донецькій області внаслідок російської агресії загинула одна людина і ще двоє зазнали поранень. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter