Вдень окупанти обстріляли Херсон та Нікополь: є поранені та загиблі

Дата: 14 Листопада 2023
A+ A- Підписатися

14 листопада, у вівторок, російські війська обстріляли Херсонщину та Дніпропетровщину. Внаслідок цього двоє жительок Херсона та Нововоронцовської громади дістали поранення. Тим часом у Нікополі один цивільний загинув, інший – дістав поранення. 

Про це повідомляють очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін та голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак

Фото: Поліція Дніпропетровської області

“Зранку росіяни обстріляли житлові будинки в Корабельному районі Херсона. Постраждала 54-річна жінка. Її з вибуховою травмою, струсом головного мозку, пораненням скроні та руки доставили до медзакладу каретою швидкої. Лікарі оцінюють стан потерпілої як середньої тяжкості. Зараз їй надають необхідну медичну допомогу”, – розповів Прокудін.

Також під обстрілами перебувала Нововоронцовська громада Бериславського району. Поранення отримала цивільна, їй надали медичну допомогу.

Тим часом на Дніпропетровщині російські окупанти вдарили по Нікополю трьома дронами-камікадзе.

Фото: Поліція Дніпропетровської області

Унаслідок важкого поранення на місці загинув 26-річний житель Нікопольського району. Також поранення отримав 72-річний чоловік, його доставили до лікарні.

Нагадаємо, що впродовж минулої доби, 13 листопада, російська армія здійснила 124 обстріли Херсонської області. Троє людей загинули, ще 15 дістали поранення. Серед потерпілих – дитина.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter