За добу окупанти 124 рази обстріляли Херсонщину: троє людей загинули, 15 – поранено

Дата: 14 Листопада 2023
A+ A- Підписатися

Впродовж минулої доби, 13 листопада, російська армія здійснила 124 обстріли Херсонської області. Троє людей загинули, ще 15 дістали поранення. Серед потерпілих – дитина.

Про це повідомив очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Фото: Поліція Херсонської області

За минулу добу окупанти здійснили 124 обстріли, випустивши 618 снарядів з мінометів, артилерії, “градів”, танків, БПЛА та авіації. По обласному центру війська РФ випустили 69 снарядів.

Російські військові поцілили на територію та по будівлях заводів у Бериславі.

Близько 14-ї години росіяни завдали удару по Центральному району Херсона, атакувавши з реактивних систем залпового вогню та артилерії мирні квартали. У зоні ураження перебували лікарня, магазини, кафе, судова установа, приватні будинки, навчальний заклад. Унаслідок пожеж, які виникали після вибухів, знищені та пошкоджені 10 транспортних засобів, серед них два автомобілі поліції та спецтранспорт медиків.

Фото: Поліція Херсонської області

Раніше ZMINA писала, що в понеділок на околицях Херсона російські військові вдарили з артилерії по автівці, у якій перебувала родина з немовлям. 64-річний водій дістав травми, несумісні з життям. 36-річна жінка отримала травматичну ампутацію ніг, медики борються за її життя. Дитину також госпіталізували до лікарні з мінно-вибуховою травмою.

Нагадаємо, що впродовж доби 12 листопада в Херсонській області через російські обстріли загинув чоловік, його дружина дістала поранення. А в Донецькій області підтвердили поранення трьох людей в Авдіївці, які вони дістали раніше.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter