У Херсоні внаслідок обстрілу є загиблий та поранена, в Авдіївці – підтвердили поранення трьох людей

Дата: 13 Листопада 2023
A+ A- Підписатися

Впродовж минулої доби, 12 листопада, у Херсонській області через російські обстріли загинув чоловік, його дружина дістала поранення. А в Донецькій області підтвердили поранення трьох людей в Авдіївці, які вони дістали раніше.

Про це повідомили голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін та виконувач обовʼязків начальника Донецької ОВА Ігор Мороз.

Фото: Поліція Херсонської області

Прокудін розповів, що за минулу добу окупанти здійснили 53 обстріли, випустивши 279 снарядів з мінометів, артилерії, “градів”, танків, АГС, БПЛА та авіації. Російські військові цілили в житлові квартали населених пунктів області.

У неділю зранку окупанти вдарили по Дніпровському району Херсона. Через обстріл, від вибухової травми, на власному подвір’ї загинув 64-річний чоловік. Його 64-річну дружину госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку й осколковими пораненнями ніг. Її стан – середньої важкості.

Тим часом у Донецькій області 12 листопада вдалося встановити інформацію щодо трьох людей, які дістали поранення раніше в Авдіївці. Інформація про загиблих та поранених цивільних цього дня не надходила. 

Загалом з початку повномасштабної війни на Донеччині загинули 1769 цивільних та поранення дістали 4297. 

Раніше ZMINA писала, що напередодні в Херсоні через російську атаку будівля обласної бібліотеки імені Гончара бібліотеки зазнала суттєвих руйнувань. Також виникла пожежа. Рятувальники гасили її понад півтори години. Минулося без потерпілих.

Нагадаємо, що впродовж доби 11 листопада в Донецькій області через обстріли російських окупантів загинули троє цивільних людей. Загалом від початку повномасштабної війни в області загинули понад 1700 людей.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter