У Миколаївській області на ворожих вибухових пристроях підірвалися два трактори, є потерпілий

Дата: 09 Травня 2023
A+ A- Підписатися

На Миколаївщині під час сільськогосподарських робіт на російських вибухівках підірвалися два трактори. Внаслідок цього одна людина травмувалася.

Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

Фото: Українська правда

Так, у селі Висунськ під час земляних робіт у полі чоловік 1984 року народження трактором наїхав на невстановлений вибухонебезпечний предмет. Стався вибух, але пошкоджень зазнала лише сільськогосподарська техніка.

Це ж сталося й у полі між селами Любомирівка та Новогригорівка. Унаслідок вибуху тракторист 1969 року народження отримав мінно-вибухову травму, його госпіталізували до лікарні.

“Закликаємо жителів деокупованих населених пунктів пам’ятати про високу мінну небезпеку, в тому числі не відвідувати ліси, лісосмуги, поля, пойми річок, інші відкриті місцевості, особливо ті, які були окуповані або де точилися бойові дії, або які перебували під ворожою окупацією”, – наголосили в ДСНС.

Раніше ZMINA писала, що 2 травня в Ізюмському районі на Харківщині в полі трактор наїхав на міну, яка здетонувала. Внаслідок цього загинули двоє цивільних чоловіків. 

А в суботу, 6 травня, на деокупованій Харківщині тракторист наїхав на протитанкову міну, через детонацію вибухівки чоловік зазнав поранень.

Нагадаємо, що, за даними на квітень, з кінця лютого 2022 року внаслідок підриву на вибухонебезпечних предметах в Україні загинули щонайменше 124 людини, шестеро з них  діти.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter