Прикордонники не пустили в Україну російського власкора “Інтера”

Дата: 02 Вересня 2016
A+ A- Підписатися

Прикордонники пункту пропуску “Сеньківка” в Чернігівській області не пропустили Україну громадянина Росії, який працює на одному з українських телеканалів.

Як повідомляє прес-служба відомства, співробітники Держприкордонслужби виконали доручення одного із правоохоронних органів щодо заборони в’їзду на територію України громадянину Росії.

Росіянин прямував на територію України рейсовим автобусом сполученням “Москва-Київ”. Його не пропустили через державний кордон та відправили назад до Росії.

У Держприкордонслужбі не називають прізвища росіянина, а також не уточнюють, з яким телеканалом він співпрацював.

Водночас, за даними джерела “Української правди” у силових структурах, до України не пустили журналіста московського корпункту інформаційної служби “Подробности” українського телеканалу “Інтер” Данила Русакова. Русаков – громадянин Російської Федерації, володіє українською мовою.

Як відомо, низці громадян Росії Київ заборонив в’їзд на територію України. Зокрема, у травні президент України Петро Порошенко запровадив персональні санкції проти 17 російських журналістів, у санкційний список потрапили, серед інших, генеральний директор телекомпанії “Первый канал” Костянтин Ернст, власник холдингу “Правда.Ру” Вадим Горшенін, генеральний директор інформаційного агентства “ТАСС” Сергій Михайлов, колишній генеральний директор телеканалу “LifeNews” Ашот Габрелянов.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter