Поліція розслідує ймовірне недбальство адміністрації дитсадка в Запоріжжі, де з вікна випала дитина

Дата: 27 Квітня 2021
A+ A- Підписатися

Слідчі Запорізького райуправління поліції відкрили кримінальне провадження за статтею “Неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей” через інцидент з чотирирічним хлопчиком, який випав з вікна будівлі дитсадка в місті. 

Про це повідомляє Суспільне. 

Інцидент, як розповіли в Центрі екстреної-медичної допомоги Запоріжжя, трапився 26 квітня в одному з дошкільних навчальних закладів. Чотирирічний хлопчик випав з вікна другого поверху, коли перебував у своїй групі наодинці. Дитина відчинила вікно та перехилилася на підвіконня. 

Постраждалий отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закриту травму шийного відділу хребта, закриту травму грудної клітки та живота, закритий перелом кісток тазу“, – розповіли медики. 

Наразі дитина перебуває в реанімації, однак травми життю дитини не загрожують. 

Поліція проводить розслідування. За неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей, які спричинили смерть неповнолітнього або інші тяжкі наслідки, у законодавстві передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк із забороною обіймати певні посади чи вести певну діяльність на строк до трьох років або без такого.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter