Актор Кріс Нот, звинувачений двома жінками у зґвалтуванні, у 1995-му погрожував убити партнерку

Дата: 22 Грудня 2021
A+ A- Підписатися

Американському актору Крісу Ноту, якого нині щонайменше три жінки звинувачують у сексуальному насильстві, 1995 року суд заборонив наближатися до моделі Беверлі Джонсон. Причиною цього стали погрози убивством та побиття дівчини.

Про це повідомляє Page Six.

Нот та Джонсон у 90-х. Фото: newsweek.com

Судові матеріали, які опинились у розпорядженні журналістів, свідчать, що Нот ударив Джонсон кулаком в обличчя, груди, по ребрах та інших частинах тіла. Через це жінка звернулася до лікарів. 27 липня 1995-го актор зробив їй понад два десятки дзвінків, погрожував убити Джонсон та її собаку, а також понівечити тодішній партнерці обличчя.

Суд тоді став на бік Джонсон та тимчасово заборонив наближатися колишнім партнерам одне до одного, до сімей, будинків та місць роботи одне одного на відстань ближче ніж 450 метрів. Під заборону потрапили й дзвінки та будь-які намагання встановити контакт. У постанові суд не зазначав дати закінчення терміну дії цих заходів.

У Каліфорнії, як наголошують журналісти, такі угоди зазвичай укладають на три-п’ять років, однак в отриманих ними документах ідеться, що справу закрили лише 26 травня 2017-го.

У 1995-му ситуація навколо Нота привертала увагу медіа, зокрема із заголовками щодо цього виходила газета National Enquirer, але попри це він продовжував кар’єру. Скріншоти сторінки газети почали поширювати в мережі, коли перші дві жінки виступили зі звинуваченнями щодо актора. 

Фото: інстаграм-акаунт diet_prada

Нагадаємо, що три жінки звинуватили Нота в зґвалтуванні та спробі зґвалтування. Ймовірні потерпілі розповіли, що спогади про події, які трапилися з ними, почали повертатися після хвилі новин про нові ролі актора. 

Звинувачення в сексуальному насильстві вже призвели до того, що алкогольна компанія Entertainment Arts Research, Inc. (EARI) відмовилася від угоди з Нотом, яка коштувала б йому 12 мільйонів доларів. Також від співпраці з ним відмовилось акторське агентство.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter