Золочівська сільрада оприлюднила імена двох загиблих волонтерів, яких розстріляли росіяни з ТКР “Корнет” на Харківщині

Дата: 19 Червня 2023
A+ A- Підписатися

17 червня внаслідок влучання російської протитанкової керованої ракети “Корнет” на Харківщині загинули золочівські волонтери Світлана Клименко та Юрій Головін.

Їхні імена оприлюднила Золочівська селищна рада.

Фото: Олег Синєгубов / Telegram

За словами сільради, волонтери везли до села Гур’їв Козачок харчі.

“Протитанкова керована ракета не залишила жодного шансу на життя. Авто спалахнуло миттєво, Клименко Світлана Василівна 1970 року народження і Головін Юрій Миколайович 1981 року народження загинули на місці”, – йдеться в повідомленні. 

Очільник Золочівської селищної військової адміністрації Віктор Коваленко в коментарі “Суспільному Харків” зазначив, що останки загиблих змогли забрати лише близько 21:00. 

“Там небезпечно: таке місце, що добре проглядається з боку російського кордону. Якби хтось раніше приїхав, росіяни б це бачили й могли б ще раз накрити вогнем”, – сказав він.

Нагадаємо, 17 червня, у суботу, російські військові обстріляли село Гурʼїв Козачок, що розташоване в Богодухівському районі Харківської області. Керована протитанкова ракета влучила в цивільний автомобіль. Двоє людей, які перебували в авто, загинули на місці.

Раніше російські окупанти вдарили по Херсону. Через ворожу атаку поранення отримали 25 місцевих жителів, з них троє – діти. Також пошкоджена будівля медичного закладу. Крім того, окупанти вбили подружню пару під час обстрілу Херсонщини. 

Також росіяни кілька разів обстрілювали Нікополь Дніпропетровської області. Через це загинув 81-річний чоловік, а 78-річна жінка зазнала поранень.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter