За добу що минула на Херсонщині російські окупанти вбили подружню пару та поранили 25 людей

Дата: 17 Червня 2023
A+ A- Підписатися

Кількість поранених унаслідок масованого російського обстрілу Херсона 16 червня зросла до 25 людей. Крім того, окупанти вбили подружню пару під час обстрілу Херсонщини.

Про це повідомив голова Херсонської обласної державної адміністрації Олександр Прокудін.

Наслідки обстрілу Херсона росіянами. Фото: Херсонська обласна прокуратура

“За минулу добу противник здійснив – 75 обстрілів, випустивши 314 снарядів з мінометів, артилерії, “Градів” та БПЛА… Через російську агресію 2 людини загинули, 25 – дістали поранення”, – йдеться у повідомленні.

Росіяни поцілили в житлові квартали населених пунктів області, а також у будівлі навчальних, адміністративних, медичних закладів та магазин у Херсоні. Загалом по місту ворог випустив 44 снаряди.

Обстріл вели по Таврійському мікрорайоні, Корабельному районі та центральній частині Херсону.

Раніше Прокудін повідомляв, що вночі 16 червня через артилерійський обстріл села Новоберислав загинуло подружжя. Жінка загинула на місці, а чоловіка намагалися врятувати лікарі, однак від отриманих поранень він помер дорогою до лікарні.

Попри обстріли на Херсонщині також триває ліквідація наслідків російського теракту на Каховській ГЕС.

Раніше ZMINA писала, що вдень 16 червня, у пʼятницю, окупанти вдарили по Херсону. Через ворожу атаку поранення отримали понад 20 місцевих жителів, з них троє – діти. Також пошкоджена будівля медичного закладу.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter