“Завдає значної моральної шкоди”: заступник очільника Нацполіції просить Bihus.Info видалити своє фото із сайту медіа

Дата: 24 Лютого 2020
A+ A- Підписатися

Заступник керівника Національної поліції Євген Коваль вимагає в редакції Bihus.Info видалити свої фотографії і повідомлення про те, що у журналістів викликає багато питань ціла низка нерухомості вартістю в понад мільйон доларів, оформлена на його батьків.

Про це повідомили на сайті медіа. 

Через своїх представників Коваль надіслав до журналістів листа, у якому не тільки просить редакцію видалити матеріали, але й назвав неправдивою інформацію про напад на знімальну групу проєкту, навіть попри те, що відео інциденту є в розпорядженні і самих журналістів, і Коваля.

“Поліцейський у своїй претензії зазначає, що все це “принижує його честь та гідність, порочить його ділову репутацію, створює відносно нього негативні судження з боку громадськості та дискредитує його як працівника правоохоронного органу”, – розповіли в Bihus.Info.

Нагадаємо, що нещодавно поліція завела справу на Bihus.Info через розслідування статків керівництва Нацполіції. Приводом для порушення провадження став інцидент, що стався 13 лютого. Тоді знімальна команда приїхала на територію закритого житлового комплексу в Києві та побачила, як заступник голови Нацполіції Євген Коваль сідає до авто, якого немає в його декларації. Журналістка, як зазначають у медіа, перебувала за територією житлового комплексу в публічному місці і виконувала свої професійні обов’язки.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter