З полону звільнили медикиню з “Азовсталі” Вікторію Обідіну, яку розлучили з донькою Алісою

Дата: 17 Жовтня 2022
A+ A- Підписатися

У понеділок, 17 жовтня, з російського полону повернули Вікторію Обідіну – медикиню, яку під час евакуації з “Азовсталі” розлучили з донькою Алісою.

Про це повідомив колишній уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба.

Фото: Change.org
“Сьогодні повернулася додому в Україну Вікторія Обідіна, медикиня, яку під час евакуації з “Азовсталі” розлучили з донькою. Матір залишилася у фільтраційному таборі на території “ДНР”, а дівчинку із Запоріжжя забрали до себе родичі. Дуже скоро маленька Аліса обійме свою маму! Щасливий за цю сім’ю і що вони знову будуть разом”, – написав Кулеба.

Жінку повернули додому в межах чергового обміну. Так, сьогодні вдалося обміняти 108 українських військових та цивільних жінок. 37 зі звільнених жінок – евакуйовані з “Азовсталі”, 11 офіцерок, 85 – рядових та сержанток.

Нагадаємо, що чотирирічна Аліса, яку російські військові розлучили з мамою під час евакуації з території маріупольського заводу “Азовсталь”, перебувала з рідним дядьком. Родич приїхав по Алісу до Запоріжжя 11 травня. Разом з ним вона планувала поїхати до безпечного регіону на Заході України, де мала зустрітися з бабусею. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter