З Німеччини депортували росіянку, яка цькувала українських біженців

Дата: 21 Листопада 2022
A+ A- Підписатися

Росіянку Юлію Прохорову, яка записувала на відео свої провокації проти українських біженців, 20 листопада депортували з Німеччини.

Про це пише видання The Insider, а також народний депутат і заступник голови парламентського комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Юрій Мисягін.

Фото: Telegram Юлії Прохорової

Прохорова регулярно записувала та публікувала відео зі своїми провокаціями. Зокрема, вона голосно вмикала російську музику й танцювала “Калинку” на 9 травня в Мюнхені під час проукраїнського мітингу та переслідувала українок зі словами: “Девочки! Слава России! Россия победит, Россия победит! Чей Херсон? Ага, Украина! Уже референдум проводят!” 

Також пропагандистка радила росіянам, які живуть у ЄС, витрачати енергію, щоб Європа платила більше грошей Росії. Відео вона назвала “Як підтримати російську армію і не потрапити до в’язниці в Європі”.

Крім того, росіянка оприлюднила відео, в якому вона в туалеті використовує офіційні листи від поліції замість туалетного паперу. Згодом Прохорова скаржилася в соціальних мережах, що сервіс Booking заблокував її акаунт і скасував резерв на житло у Відні.

На новому відео The Insider видно, як біля Прохорової стоять два поліцейських, а потім пропагандистка з валізами прямує слідом за правоохоронцями.

Скриншот з відео

14 жовтня німецькі медіа писали, що поліцейські провели обшук в орендованій нею квартирі. З’ясувалося, що Прохорова перебувала в Німеччині нелегально. Після обшуків росіянка перестала виходити на зв’язок. Також ЗМІ пишуть, що вона була під вартою.

Раніше ZMINA писала, що в Німеччині розслідують напад на компанію дівчат з України на ґрунті ненависті. Ввечері 21 жовтня в районі німецького міста Баутцен, що у федеральній землі Саксонія, на групу молодих українок напали кілька німецьких чоловіків: дві дівчини отримали легкі поранення. Водночас нападники вигукували ксенофобні образи.

Нагадаємо, що окружний суд Гамбурга засудив 62-річного чоловіка до штрафу 80 денних ставок у розмірі 50 євро за наліпку символу Z на задньому склі його автомобіля. Суд визнав водія винним у потуранні кримінальним злочинам.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter