З Берислава на Херсонщині евакуювали сімʼю з дітьми

Дата: 07 Червня 2024
A+ A- Підписатися

Волонтери громадської організації “Парк та особливі друзі” разом із працівниками поліції Херсонської області евакуювали з Берислава родину з дітьми.

Про це повідомив керівник Бериславської РВА Володимир Літвінов.

Фото: Володимир Літвінов

“Щодня під нищівним вогнем ворога опиняється все більше населених пунктів Бериславського району. Російські війська ведуть масовані обстріли житлових районів, завдають цинічних ударів. Щоденно територію залишає велика кількість людей”, – зазначив він. 

Сьогодні, 7 червня, з допомогою волонтера Олега Леонтьєва з громадської організації “Парк та особливі друзі” та поліціянтів вдалося евакуювати сім’ю з дітьми з Берислава до Кривого Рогу.

“Нарешті ця сім’я в безпеці та зможе відпочити від того жаху та щоденного страху, в якому жили у Бериславі”, – резюмував Літвінов.

Фото: Володимир Літвінов

Він подякував волонтерам за допомогу в евакуації та підтримку мешканців Бериславщини у цей складний період. Крім того, посадовець вчергове закликав місцевих жителів евакуюватися.

Нагадаємо, що з селища Дробишеве на Донеччині також евакуювали родину з дитиною. 

Населений пункт днями потрапив під черговий російський обстріл, унаслідок чого там пошкоджені будинки та поранення отримали дві жінки. Вже за кілька годин стався ще один обстріл, внаслідок якого загорілися будинки та вже загинули двоє цивільних чоловіків, які були на вулиці. 

Ці події, як кажуть поліціянти, примусили багатьох місцевих замислитися про свою безпеку, тож наступного дня про евакуацію попросила родина. Трьох дорослих і  п’ятирічну дівчинку вивезли в безпеку на броньованому авто. Спочатку вони опинились у Лимані, де волонтери допомогли їм виїхати до Полтавської області.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter