Вночі в Дніпрі уламки ворожої ракети впали на будинок, поранення дістала 32-річна жінка

Дата: 09 Травня 2023
A+ A- Підписатися

У ніч проти 9 травня російські окупанти атакували Дніпропетровщину вісьмома ракетами. Військові з повітряного командування “Схід” збили їх, але внаслідок падіння уламків поранення дістала цивільна жителька Дніпра. 

Про це повідомив голова військової адміністрації Дніпропетровської області Сергій Лисак.

Ілюстративне зображення. Фото: Андрій Небитов

“Відпрацювали потужно. Вночі військові з повітряного командування “Схід” збили всі вісім ракет, які ворог спрямував на область. Уламки російського “металобрухту” впали на чотириповерхівку в Дніпрі. Поранена 32-річна жінка, вона в лікарні”, – розповів він. 

У будинку, на який упали уламки, пошкоджено дах та перекриття кількох квартир. На третьому поверсі рятувальники виявили бойову частину ракети. Доки працювали вибухотехніки, кілька десятків мешканців евакуювали. Небезпечні уламки вже вивезли, їх знищать.

Вночі окупанти також били по Нікопольщині. Нікополь та Марганецьку громаду обстрілювали з важкої артилерії. Внаслідок цього один приватний будинок знищений, ще чотири – пошкоджені. Побито господарську споруду та лінії електропередач. 

Нагадаємо, що в ніч проти 3 травня російські війська атакували Україну 26 дронами “Shahed”. Українські сили ППО збили 21 з них у центрі, на півдні та сході країни. Влучання та руйнування наразі зафіксували на Кіровоградщині, Дніпропетровщині, Миколаївщині, Донеччині та в Запорізькій області. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter