Вночі росіяни вдарили по Куп’янщині: загинула жінка, поранені двоє чоловіків

Дата: 18 Липня 2024
A+ A- Підписатися

У ніч проти 18 липня російські військові ударили по Куп’янському району на Харківщині. У результаті цього одна мешканка загинула та ще двоє дістали поранення.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

“Близько 02:30 Купʼянський район, Курилівська територіальна громада, село Глушківка. Попередньо − КАБ. Внаслідок ворожого обстрілу відбулося загоряння приватного будинку. Загинула 60-річна жінка та постраждали двоє чоловіків віком 69 та 80 років”, – розповів він.

За словами очільника ОВА, у результаті цієї російської атаки пошкоджено щонайменше 4 будинки. Також у селі внаслідок обстрілу горіли 2 господарчі споруди на площі 40 метрів квадратних.

Синєгубов розповів і про інші обстріли, які трапилися напередодні. Так, у селі Петропавлівка Купʼянського району внаслідок скиду боєприпасу з дрона дістала поранення цивільна жінка.

Також відбувся обстріл FPV-дроном міста Купʼянськ, там пошкоджено авто. Крім того, у місті стався артобстріл, внаслідок чого пошкоджений поліцейський службовий автомобіль “Рено Дастер”. А ще через один з обстрілів горіла трава на площі 200 метрів квадратних.

Загалом на Харківському напрямку Сили оборони відбили 16 атак противника. 11 з них – біля Глибокого, інші – в районі Вовчанська. На Куп’янському напрямку українські військові відбили 10 атак окупантів в районах Піщаного, Берестового, Андріївки та Синьківки.

Нагадаємо, що 15 липня російські окупанти обстріляли Вовчанськ на Харківщині, внаслідок цього у місті загинула жінка, двоє чоловіків поранені. Крім того, у Куп’янському районі через російські обстріли троє цивільних зазнали поранень.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter