Вночі росіяни атакували Львів безпілотниками: з-під завалів дістали людей, є загиблий

Дата: 19 Вересня 2023
A+ A- Підписатися

19 вересня, під ранок, російські окупанти вдарили по Львову безпілотниками. Внаслідок цього загорівся дах промислового складу. З-під завалів спершу дістали двох людей: жінку, яка не зазнала травм, та чоловіка – він у важкому стані. Згодом під завалами знайшли тіло загиблого чоловіка, який працював на складі.

Про це повідомив міський голова Андрій Садовий.

Фото: ДСНС України

Повітряна тривога на Львівщині розпочалась о 3:40 і тривала майже дві з половиною години.

За попередньою інформацією, у напрямку області летіло 18 дронів-камікадзе Shahed-131/136. 15 безпілотників збили сили Повітряного командування “Захід”.

Проте в промислові склади Львова сталося три влучання. Там є загоряння в чотирьох локаціях, пожежу досі гасять. Загоряння сталося на площі 9,45 тисячі кв. м.

Фото: ДСНС України

За словами Садового, влучання сталося в локацію, де розташовані багато складів, зокрема з вікнами, побутовою хімією, а також приміщення, де зберігала гуманітарну допомогу благодійна місія “Карітас-Спес”. 

Поранення дістав 26-річний хлопець, який на момент атаки перебував на складі. Його госпіталізували в стані середньої тяжкості. Також на місці перебувала жінка, госпіталізація їй не знадобилася.

Нагадаємо, що 15 серпня, під час попередньої атаки на Львів та область постраждали 19 цивільних, зокрема одна дитина. Тоді у Львові уламки ракет упали на багатоквартирні житлові будинки на вулицях Патона та Каховській. В інших частинах міста сталося кілька пожеж, які оперативно ліквідували, а в одному з магазинів через падіння уламків упала стеля.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter