Росія вчергове масовано обстріляла Україну: влучання у Львові, Дніпрі та Луцьку, є загиблі (оновлено)

Дата: 15 Серпня 2023
A+ A- Підписатися

У ніч на 15 серпня російські військові вчергове масовано обстріляли Україну, поціливши в об’єкти у Львові, Луцьку та Дніпрі.  

ZMINA розповідає, що відомо нині. 

Наслідки російського удару на Львівщині. Фото: Максим Козицький

Загалом росіяни випустили 28 ракет різних типів, 16 з яких збили українські сили ППО. 

У Луцьку російські ракети поцілили в промислове підприємство, внаслідок чого загинуло троє людей, а ще троє отримали поранення. 

У Дніпрі росіяни також влучили в промислове підприємство. Там спалахнула пожежа й двоє цивільних отримали поранення: 59-річна жінка лікуватиметься вдома, а 70-річний чоловік опинився в лікарні. 

У Львові уламки ракет упали на багатоквартирні житлові будинки на вулицях Патона та Каховській. В інших частинах міста сталося кілька пожеж, які оперативно ліквідували, а в одному з магазинів через падіння уламків упала стеля.

Щодо потерпілих та загиблих, то станом на 11-ту годину відомо про щонайменше 15 постраждалих, серед яких є дитина. У більшості потерпілих порізи через вибиті вікна, а також забої. П’ятьох людей шпиталізували. 

Фото: Максим Козицький

Також наслідки російської атаки відчули на Львівщині. Так, у Ставчанах та Суховолі пошкодило житлові будинки, внаслідок чого кілька людей зазнали легких травм.

У ніч на 15 серпня росіяни вдарили й по Черкащині, унаслідок чого частина міста Сміла лишилася без води.

Нагадаємо, що напередодні внаслідок обстрілу російськими військовими Херсона та Одеси постраждали цивільні. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter