Вночі росіяни атакували Херсон та Львівщину: є поранені та руйнування

Дата: 19 Червня 2024
A+ A- Підписатися

У ніч на 19 червня російські окупанти обстріляли місто Херсон, унаслідок атаки горіли приватні житлові будинки, одна людина дістала поранення. Влучання “шахедів” сталось і в Малехові Львівської області, поранені двоє чоловіків 47 та 70 років. В обласному центрі через влучання дрона-камікадзе зруйновано науково-дослідний інститут.

Про це повідомляють начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко, голова Львівської ОВА Максим Козицький та мер Львова Андрій Садовий.

Фото: Андрій Садовий

Вночі армія РФ з тимчасово окупованого лівого берега кілька разів атакувала Херсон. Під вогнем перебували житлові квартали міста. У Корабельному та Дніпровському районах зафіксовано влучання в будинки.

Мрочко розповів, що в приватному секторі внаслідок ворожих обстрілів виникли кілька пожеж, їх оперативно загасили.

“Легкі поранення отримала жінка. Їй надали медичну допомогу”, − додав Мрочко.

Під час першої нічної атаки “шахедів” у Малехові на Львівщині постраждав 47-річний чоловік. Він дістав різані рани й отримав медичну допомогу на місці.

Згодом сталося ще одне влучання в Малехові. Тоді поранення отримав 70-річний чоловік-охоронець. Його стан середньої важкості. Потерпілого госпіталізувала швидка. 

Фото: Андрій Садовий

Внаслідок обстрілу пошкоджений багатоповерховий житловий будинок, вибито 20 вікон.

Також пошкоджено офісне приміщення. Саме там і постраждав охоронець.

У приватному секторі вибиті вікна в п’яти будівлях.

Тим часом в обласному центрі росіяни обстріляли науково-дослідний інститут, він зазнав руйнувань.

Фото: Андрій Садовий

Нагадаємо, що напередодні, у ніч проти 18 червня, російські війська обстріляли Борівську Андріївку в Ізюмському районі Харківської області. Унаслідок цього постраждала жінка.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter