Вночі росіяни атакували Харків ракетами С-300: влучили в цивільне підприємство

Дата: 17 Вересня 2023
A+ A- Підписатися

Вночі російські війська вдарили ракетами по Харкову з комплексу С-300. Чотири ракети влучили в будівлю цивільного підприємства.

Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов

Ілюстративне зображення. Ракетний комплекс С-300. Фото: Finbalance

Так, обстріл стався близько 0:30 у ніч проти 17 вересня. У будівлі, в яку влучили російські ракети, сталася пожежа.

Синєгубов не повідомив, чи є постраждалі внаслідок обстрілу.

Також очільник ОВА нагадав, що напередодні, 16 вересня, близько 11:10 росіяни завдали по Харкову удари 5 крилатими ракетами комплексу “Іскандер К”.

Пошкоджені будівлі цивільних підприємств, приватні житлові будинки, сталися пожежі. Поранення дістали шестеро цивільних чоловіків. Їх госпіталізували в стані середньої тяжкості.

Загалом протягом минулої доби ворог обстрілював населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського, Куп’янського та Ізюмського районів області.

Близько 11:30 між селами Глибоке та Стрілеча Харківського району окупанти вдарили керованою протитанковою ракетою по цивільному автомобілю. Чоловік та жінка, які перебували в авто, загинули на місці. Ще один чоловік 72 років, що був в авто, дістав поранення. Його ушпиталили у важкому стані.

Внаслідок обстрілу села Петропавлівка Купʼянського району зазнав поранення цивільний чоловік 23 років.

Також під вогнем ворога протягом доби перебували села Хатнє та Подоли Купʼянського району, селище міського типу Козача Лопань Харківського району, села Шийківка та Івашки, місто Вовчанськ та інші населені пункти. Пошкоджені приватні будинки, господарчі споруди, торговельні приміщення, сталися пожежі.

В області триває розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили понад 3,7 гектара території та знешкодили 84 вибухонебезпечних предмети.

Нагадаємо, що 11 вересня, у понеділок, в Ізюмському районі на Харківщині літній чоловік підірвався на протипіхотній міні. З травмами його госпіталізували. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter