Вночі російські військові завдали масованого удару по Україні: усі дрони та ракети збила ППО, у Києві уламки впали на зоопарк

Дата: 16 Травня 2023
A+ A- Підписатися

У ніч на 16 травня російські військові завдали масованого удару по території України, зокрема цілились у Київ, утім усі ракети та дрони збили українські військові.  

ZMINA розповідає, що відомо. 

Російські військові випустили по Україні дрони та ракети різних типів. 

Командування Повітряних сил ЗСУ відзвітувало, що збило шість ударних безпілотників “Шахед-136/131”, три розвідувальні дрони типів “Орлан-10” та SuperCum, шість ракет “Кинджал”, дев’ять “калібрів” та три ракети “Іскандер” і С-400.

У Києві вибухи чули в різних районах, зокрема в Солом’янському, Шевченківському, Дарницькому та Оболонському. За попередньою інформацією мера Віталія Кличка, у Солом’янському районі постраждали троє цивільних, утім ці дані не підтверджує голова Київської військової адміністрації Сергій Попко.

У Солом’янському районі також пошкодило будівлю та зафіксували займання чотирьох автобусів.

Уламки одної з ракет у столиці впали на територію зоопарку. Ніхто з працівників та тварин не постраждав, але фахівці все ж проведуть із тваринами антистресові заходи. 

Нагадаємо, що на початку травня правозахисники фіксували збільшення кількості переселенців із Сумщини, які їдуть з дому через посилення російських обстрілів. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter