Вночі російські війська знову атакували Харків: є постраждалі

Дата: 07 Квітня 2024
A+ A- Підписатися
У ніч на 7 квітня у Харкові внаслідок атаки російських дронів сталася пожежа в одному з приватних будинків, крім того, постраждали троє літніх людей.
 
Про це повідомили міський голова Ігор Терехов та очільник Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.
 
Наслідки російських обстрілів Харкова

Атака безпілотників Shahed сталася близько 00:50. За словами Терехова, в одному з приватних будинків розпочалася пожежа.

“Постраждав 62-річний чоловік, який отримав осколкові поранення. 64-річній жінці та 87-річному чоловікові надали медичну допомогу на місці”, – зазначив Синєгубов.

Наслідки російських обстрілів Харкова

У поліції області уточнили, що внаслідок обстрілу пошкоджені десять приватних домоволодінь. Також пошкоджені дитячий садок, три п’ятиповерхівки, три автомобілі. З діагнозом порізи, гостра реакція на стрес по медичну допомогу звернулися троє громадян віком 61, 64 і 87 років.

Також, за словами Синєгубова, о 01:40 російські війська вдарили дронами типу Shahed по Лозівському та Харківському районах. Там минулося без постраждалих.

Нагадаємо, минулої ночі війська РФ атакували безпілотниками Харків, унаслідок чого станом на 15:30 загинули щонайменше семеро людей. Також відомо про одинадцятьох поранених.

Крім того, вдень 6 квітня армія РФ знову атакувала Харків, унаслідок цього загинула цивільна людина, а ще одна отримала поранення. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter