Вночі окупанти атакували Херсон та Одесу: є загиблий і поранені

Дата: 27 Грудня 2023
A+ A- Підписатися

У ніч проти 27 грудня російська армія атакувала Південь України дронами. Українські Сили протиповітряної оборони працювали сім годин, проте в Херсоні та Одесі є пошкодження будівель, а також поранені й загиблий. 

Про це повідомили Сили оборони Півдня України.

“Вночі ворог атакував південні регіони ударними БпЛА типу Shahed-131/136. Дві хвилі атак з інтервалом у 15 хвилин склали сім годин напруженої бойової роботи. Сили протиповітряної оборони знищили 17 дронів-камікадзе: 12 на Одещині, три на Миколаївщині, два на Вінниччині”, – йдеться в повідомленні. 

На Вінниччині уламки дрона впали в поле.

Прицільно окупанти били по Херсону, там пошкоджено торговельний центр і багатоквартирні будинки. Також влучання відбулося в складські приміщення науково-дослідної установи аграрного профілю. Інформація щодо потерпілих уточнюється.

На Одещині армія РФ атакувала обласний центр. Сили протиповітряної оборони відпрацювали всі ворожі цілі. Уламки збитих БпЛА впали на одну з незаселених новобудов.

Також збитий у повітрі дрон упав на дачні будинки в передмісті Одеси. Спалахнула пожежа, яку вже ліквідували вогнеборці. Одна людина загинула, троє цивільних дістали поранення, серед яких 17-річний підліток.

Нагадаємо, що напередодні, впродовж 26 грудня, війська РФ здійснили серію обстрілів Херсонщини. Відомо про двох загиблих і щонайменше семеро поранених.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter