Вночі через російський обстріл у Херсоні загинула жінка

Дата: 30 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися

У ніч проти 30 жовтня, на понеділок, близько опівночі, армія РФ з тимчасово окупованого лівого берега Херсонщини обстріляла Центральний район міста Херсона. Російські війська поцілили по багатоповерхівках. Унаслідок обстрілу загинула цивільна жінка.

Про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко

Фото: Поліція Херсонської області

“Одна загибла і троє поранених! Так у Херсоні завершилась минула доба. Одна з квартир внаслідок влучання загорілася. Там загинула жінка 85 років. Інша постраждала з опіками та отруєнням продуктами горіння доправлена до лікарні”, – розповів Мрочко.

Ще двох поранених – 68-річного чоловіка та 36-річну жінку – ушпиталили в стані середньої тяжкості.

Фото: Поліція Херсонської області

Напередодні росіяни також завдали артилерійського удару по Новобериславу. Через обстріл важко постраждав чоловік. Поранений 46-річний місцевий житель у момент обстрілу перебував на вулиці, у нього вибухова і відкрита черепно-мозкова травми, осколкове поранення голови. Його госпіталізували у важкому стані.

Фото: Поліція Херсонської області

Пізніше голова ОВА Олександр Прокудін повідомив, що врятувати чоловіка не вдалося, він помер у лікарні.

Нагадаємо, що 28 жовтня російська армія понад 60 разів обстріляла Херсонську область, унаслідок чого п’ятеро людей дістали поранення. Керівниця пресцентру оперативного командування “Південь” Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону заявила, що ворог скинув 32 керовані авіабомби на Херсонську область за добу.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter