Вночі авіація РФ завдала удару по Сумах, загинуло двоє людей, серед поранених – діти

Дата: 08 Вересня 2024
A+ A- Підписатися
У ніч на 8 вересня війська РФ завдали авіаудару по Сумах, там загинули двоє людей, ще четверо, в тому числі двоє дітей, зазнали поранень.
 
Про це повідомили у Сумській ОВА.
 
Наслідки російського обстрілу Сум. Джерело: телеграм-канал Сумської ОВА

“Сьогодні, 8 серпня, вночі ворог завдав авіаційного удару по місту Суми. Внаслідок авіаудару двоє людей загинуло, ще чотири людини поранено, в тому числі двоє дітей”, – йдеться в повідомленні.

Окрім того, пошкоджені приватні будинки та автомобілі.

Згодом в ОВА уточнили, що сьогодні вночі та зранку росіяни здійснили 7 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Обстрілів зазнали Сумська, Миропільська, Миколаївська, Есманська, Свеська, Березівська громади.

На Сумську громаду росіяни скинули дві керовані авіабомби та здійснили ракетний удар.

Пізніше в ОВА додали, що через російський авіаудар в Сумах загинуло подружжя. У їхній дім близько 4 ранку поцілила КАБ. Також постраждали сусіди загиблих, серед них 2-річна дівчинка і 8-річний хлопчик.

Один будинок зруйнований повністю, ще близько 20 мають пошкодження: вибиті вікна, розбиті дахи. Також пошкоджені 4 автівки. 

Увечері 6 вересня армія РФ завала удару керованими авіабомбами по селищу Краснопілля на Сумщині, внаслідок обстрілу загинула жінка і ще шестеро людей зазнали поранень, серед постраждалих 15-річна дівчина.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter