Внаслідок бомбардування драмтеатру у Маріуполі загинули близько 300 людей

Дата: 25 Березня 2022
A+ A- Підписатися

Внаслідок бомбардування російськими окупантами драматичного театру у Маріуполі, де від обстрілів ховались містяни, загинули близько 300 людей. 

Про це повідомили у Маріупольській міській раді. 

Наслідки російського бомбардування драматичного театру у Маріуполі

Дані про загиблих, як наголосили у міськраді, отримали від очевидців. 

“До останнього не хочеться вірити у цей жах. До останнього хочеться вірити, що всім удалося врятуватися. Але слова тих, хто був усередині будівлі на момент цього терористичного акту, говорять про протилежне”, – повідомляють посадовці. 

У міськраді вкотре нагадали, що окупанти знали, куди цілили. Так, біля входу до будівлі заздалегідь нанесли великий напис “Діти”.  За даними місцевого видання “0629”, у підвалі під час бомбардування знаходились 1200 мирних жителів, серед яких жінки, літні та діти. 

Росіяни за місяць повномасштабного вторгнення в Україну випустили по містах 467 ракет.

Нагадаємо, що відповідальний за блокаду Маріуполя та вбивства цивільних російський генерал-полковник є одним з підозрюваних в організації “Іловайського котла”. Його ім’я Михайло Мізінцев

Раніше Мізінцев керував російською операцією в Сирії. Військові РФ там, за даними правозахисників з Amnesty International, так само як і в Маріуполі, навмисно вчиняли напади на лікарні та вбивали цивільних. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter