Війська РФ завдали удару по Миколаєву: шестеро людей зазнали поранень (ОНОВЛЕНО)

Дата: 17 Березня 2024
A+ A- Підписатися
Вдень 17 лютого війська РФ завдали удару балістичними ракетами по Миколаєву. Відомо про щонайменше шістьох поранених.
 
Про це повідомили голова обласної державної адміністрації Віталій Кім та пресслужба МВС України.
 
Наслідки російської ракетної атаки по Миколаєву

За словами посадовця, постраждалі перебувають у стані середньої тяжкості.

Голова ОВА розповів, що по місту вдарили двічі “з того ж місця, звідки прилетіло по Одесі”. Вочевидь Кім мав на увазі, що росіяни вдарили по Миколаєву з тимчасово окупованого Криму – як і під час атаки на Одесу 15 березня.

Наслідки російської ракетної атаки по Миколаєву

“Наразі ситуація така. Пошкоджено багато приватних будинків – вікна, дахи. Повилітали вікна і в квартирах. Пошкоджені автівки. 5 людей зазнали поранень. Більш детальні цифри повідомлю після того, як обстежимо район прильотів”,додав міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич

Тривога в області тривала майже годину – з 13:53 до 14:42.

Нагадаємо, 16 березня кількість загиблих унаслідок російського ракетного удару по Одесі 15 березня зросла до 21. У лікарні помер 39-річний водій-пожежник Віталій Алимов

Раніше ZMINA повідомляла, що зранку 15 березня Росія вдарила ракетами по Одесі. За даними ЗМІ, в місті пролунало щонайменше чотири вибухи. На місці першого влучання виникла пожежа. Рятувальники відразу прибули на місце удару й почали гасити вогонь, розбирати завали та шукати постраждалих. Під час проведення робіт РФ повторно завдала ракетного удару.

Серед загиблих: ексзаступник міського голови Одеси Сергій Тетюхін, поліціянти, рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій та фельдшер. Поранень зазнали 73 людини – це місцеві жителі, медики, співробітники ДСНС.

Пошкоджена цивільна інфраструктура: житлові будинки, господарчі споруди, автотранспорт.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter