В українських школах з початку 2024 року працюють понад 400 поліціянтів

Дата: 02 Червня 2024
A+ A- Підписатися
В українських школах від початку поточного року вже працюють перші 402 офіцери служби освітньої безпеки.
 
Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.
 
Ілюстраційне зображення: Фото: ЮНІСЕФ

Він заявив, що органи системи МВС працюють також над впровадженням паспортів безпеки закладів освіти, проводять заняття з мінної безпеки.

“Це все комплекс заходів, які дозволять убезпечити наших дітей від надзвичайних подій. До того ж цьогоріч МВС запускає ліцеї, де на повному забезпеченні навчатимуть дітей наших загиблих героїв”, – про це міністр розповів під час наради керівників правоохоронних й інших державних органів, що відбулася в Офісі генерального прокурора до Міжнародного дня захисту дітей.

Учасники наради розглянули також стан протидії дитячій злочинності, захисту прав та інтересів дітей–учасників кримінальних проваджень, а також формування дружнього до дитини правосуддя.

Раніше ZMINA повідомляла, що до кінця січня поточного року в більш ніж чотирьох сотнях шкіл в Україні почнуть працювати поліціянти. 

Поліціянти з’явилися в школах, що працюють в очному та змішаному режимі й наближені до зони бойових дій або розташовані поблизу російського та білоруського кордонів. Йдеться про Волинську, Дніпропетровську, Житомирську, Запорізьку, Київську, Миколаївську, Рівненську, Сумську та Чернігівську області.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter