Війська РФ скинули вибухівку з безпілотника на цивільного у Бериславі, чоловік загинув

Дата: 29 Червня 2024
A+ A- Підписатися

29 червня війська РФ скинули вибухівку з безпілотника на цивільного чоловіка, який ішов вулицею у Бериславі Херсонської області. Унаслідок вибуху чоловік загинув. Також у селі Наддніпрянське, яке сьогодні зранку атакували окупанти, збільшилася кількість поранених.

Про це повідомила Херсонська обласна прокуратура.

Джерело: armyinform.com.ua

За словами правоохоронців, близько 5:40 окупанти вчергове атакували місто дронами-камікадзе. Унаслідок скидання вибухівки по одній із вулиць загинув місцевий житель.

Прокурори розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1, 2 ст. 438 Кримінального кодексу України – порушення законів та звичаїв війни, що поєднано з умисним вбивством.

Крім того, до трьох постраждалих збільшилася кількість людей, які зазнали поранень через російську атаку на село Наддніпрянське вранці 29 червня.

“До лікарні самостійно звернулась ще одна жителька села Наддніпрянське, яка постраждала внаслідок ранкового російського обстрілу. У 54-річної жінки діагностували вибухову травму та контузію, а також гостру реакцію на стрес”, – зазначили в Херсонській ОВА.

Потерпілій надали необхідну допомогу.

Раніше ZMINA повідомляла, що у Наддніпрянському постраждали жінка та чоловік. 

Крім того, впродовж минулої доби окупанти вбили на Херсонщині ще чотирьох цивільних і поранили 10 людей.

Нагадаємо, 29 червня у Шосткинському районі на Сумщині армія РФ атакувала дроном автомобіль поліцейських, поранень зазнав цивільний.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter