Відомі блогери поскаржилися, що за ніч втратили у фейсбуку тисячі підписників

Дата: 12 Жовтня 2022
A+ A- Підписатися

Відомі блогери в ніч на 12 жовтня втратили тисячі підписників у фейсбуку, навіть у генерального директора компанії Meta, власниці соцмережі, Марка Цукерберга зі 119 мільйонів фоловерів лишилося лише 9993.

Про це пише Media Sapiens.

Марк Цукерберг. Фото з соцмереж

Незалежно від кількості підписників станом на 11 жовтня, наступного дня в блогерів залишилося до 10 тисяч читачів.

Так, головред HUBZ Inform Ігор Тихолаз мав 25 тисяч підписників, залишилось 9971, у радника Офісу президента Олексія Арестовича з 880 тисяч фоловерів залишилося 9993.

“Хто мав 40, хто 50, а хто і 125 тисяч, чи, як я, 25 тисяч – усі однаково втратили. Кількість упала за ніч до майже ідентичної цифри у 9970 читачів”,написав Тихолаз на своїй сторінці.

Водночас відомо, що фейсбук не попереджав про такі дії, поки що коментарів щодо ситуації від менеджменту соцмережі немає.

Станом на 10.30 ранку 11 жовтня сторінка Цукерберга недоступна через технічні роботи.

Нагадаємо, що майже рік тому, 4 жовтня 2021-го, у Фейсбуку стався масштабний збій у роботі соцмереж “Фейсбук”, “Інстаграм” і месенджера WhatsApp. Тоді причиною цього назвали неправильну зміну конфігурації на магістральних маршрутизаторах.

Сервіс Downdetector, який відстежує збої та відімкнення на популярних інтернет-ресурсах, назвав цей збій “наймасштабнішим з будь-коли зафіксованих”. Про проблеми повідомили понад 10,6 млн разів у всьому світі, соцмережі не працювали понад шість годин.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter