Верховний суд окупованого Криму відхилив апеляцію журналістки, яка позивалась проти ФСБ

Дата: 13 Січня 2016
A+ A- Підписатися

Верховний суд окупованого Криму відхилив апеляційну скаргу заступниці генерального директора продакшн-студії “Qara Deniz Production” Лілії Буджурової. Вона позивалась проти співробітників ФСБ, які обшукали її будинок.

Таким чином Верховний суд залишив чинним рішення Київського районного суду Сімферополя.

“Нічого несподіваного для мене не відбулося. Я так і думала. Важко припускати, що в Криму суд стане на сторону громадянина, який судиться з ФСБ”, – цитує слова журналістки “Крим.Реалії”.

“Хоча я розумію, що це гра в одні ворота, що захист своїх прав на цій території – це односторонній рух і за цим рухом йдуть ті, у кого є сила. Тим не менш, я думаю, що я буду апелювати і далі”, – підкреслила Лілія Буджурова.

Правоохоронні органи окупованого Криму не коментують рішення суду.

Як відомо, у листопаді минулого року суд відхилив позов Лілії Буджурової проти співробітників ФСБ. Журналістка оскаржувала відмову її адвокату перебувати на місці слідчих дій 2 листопада. Помешкання обшукали в рамках кримінальної справи проти власника телеканалу ATR Ленура Іслямова, якого звинувачують в екстремізмі.

Раніше Буджурова працювала на цьому телеканалі, одак після його переїзду до Києва вона і екс-генеральна директорка ATR Ельзара Іслямова створили незалежну продакшн-студію “Qara Deniz Production”.

Нагадаємо, у грудні ФСБ в окупованому Криму провели обшуки у редактора QaraDeniz production Романа Спиридонова.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter