В Одесі невідомі прострелили активісту ноги

Дата: 06 Вересня 2018
A+ A- Підписатися

В Одесі увечері в середу, 5 вересня, сталася стрілянина, у результаті якої активіст, член координаційної ради ГУ Нацполіції в Одеській області Андрій Вагапов дістав поранення обох ніг.

Про це у Facebook повідомив сам Вагапов.

Активіст опублікував відео, записане відразу після нападу, – на ньому можна побачити, що чоловік дістав поранення ніг. Згодом Вагапов написав, що “відпросився” з лікарні додому, але потім знепритомнів – відкрилася кровотеча, його залишили в лікарні.

У прес-службі Нацполіції Одеської області повідомили, що “потерпілому надана допомога, його життю загроз немає”.

“Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (“Хуліганство”). Заходи по встановленню осіб зловмисників тривають”, – йдеться в повідомленні.

У коментарі одеському виданню “Думская” радник голови ГУНП Руслан Форостяк заявив, що “стріляли, швидше за все, із травмата”. “Життю активіста наразі нічого не загрожує. Його госпіталізували і зробили рентген, зафіксовано два поранення з невідомої зброї, швидше за все, травмата”, – зазначив він.

Нагадаємо, на початку серпня в Одесі скоїли замах на очільника міської організації “Народного руху України” Михайла Кузаконя та журналіста Григорія Козьму.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter