В Умані російський снаряд влучив у центр міста: один загиблий, 5 поранених

Дата: 24 Лютого 2022
A+ A- Підписатися

В Умані внаслідок потрапляння снаряду російської артилерії у центр міста загинув 1 цивільний мешканець і щонайменше 5 дістали поранення.

Про це повідомив голова Черкаської облдержадміністрації Олександр Скічко

Фото: Нацполіція

В Уманському районі оголосили про евакуацію населення в радіусі військової частини – 30 км від Розсішок. За словами Скічка, незабаром мають приїхати автобуси, які й заберуть мешканців. Пункт збору на виїзді з Умані на автодорозі Стрий – Ізварине біля АЗС WOG.

Для тих, хто скористається власним транспортом, слід їхати автодорогою Н-16 до кола, поворот на Тальне (біля автостанції). Там, за словами очільника облдержадміністрації, дії координуватимуть представники РДА.

Поліцейські у місті посилено несуть службу та допомагають людям.

“Просимо черкащан не панікувати. Звертати увагу на підозрілі предмети та осіб, що можуть бути на вулицях та повідомляти на спеціальну лінію 102”,наголосили у поліції. 

Нагадаємо, що 24 лютого російський президент Володимир Путін у своєму телезверненні оголосив про вторгнення в Україну. У низці українських міст близько 5 ранку пролунали потужні постріли. Про них повідомили у соцмережах мешканці Києва, Харкова, Чернігівської області, Одеси.  

Нині, за даними поліції, які розповсюдив Антон Геращенко, відомо про шістьох загиблих внаслідок обстрілу в Одеській області та ще сімох поранених. Також 19 осіб пропали безвісти. 

У Маріуполі відомо про одного загиблого та двох поранених. У Броварах на Київщині відомо про одного загиблого та п’ятьох поранених. Також відомо про загиблого підлітка на Херсонщині та постраждалу жінку з дитиною на Сумщині. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter