В Україні військові та ветерани можуть записатися на реабілітацію через мобільний застосунок

Дата: 09 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися

В Україні з’явився перший мобільний застосунок “TRENVET”, завдяки якому ветерани та військові можуть отримати безкоштовну спортивну реабілітацію.

Про це повідомляє кореспондентка видання ZMINA

Завдяки застосунку, користуючись фільтрами та геолокацією, можна онлайн записатися на приймання:

  • фітнес-тренера;
  • реабілітолога;
  • масажиста;
  • фізіотерапевта

Крім того, за допомогою TRENVET фахівці зі спортивної реабілітації також можуть запропонувати свої послуги ветеранам. Реабілітаційні послуги держава фінансує з бюджету. 

“Ми бажаємо залучити якнайбільше ветеранів до фізичної культури та спорту. Ми вважаємо застосунок потужним інструментом соціалізації ветеранів у мирному житті”, – сказав один зі співзасновників TRENVET Василь Вірастюк

TRENVET можна завантажити AppStore та GooglePlay.

Раніше ZMINA повідомляла, що програму безоплатного протезування та реабілітації для українців, які втратили кінцівки внаслідок війни, також запустив український благодійний фонд BGV спільно з урядом Естонії.

Протезування здійснюється в Таллінні на базі Ida-Tallinna Keskhaigla (Східно-Талліннська центральна клінічна лікарня). Для українців протезування в межах програми є повністю безоплатним: виготовлення, встановлення, реабілітація в Східно-Таліннській центральній лікарні та логістичні витрати беруть на себе ініціатори проєкту.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter