В ОРДЛО окупанти проводять “навчально-тренувальні” вибори до російської Держдуми

Дата: 11 Вересня 2021
A+ A- Підписатися

На тимчасово окупованих територіях Донеччини й Луганщини командування російських окупаційних військ примушує місцевих найманців реєструватися для участі у голосуванні на виборах до Держдуми, що відбудуться 19 вересня.

Про це у фейсбуці повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Фото з відкритих джерел

Командування російських окупаційних військ на тимчасово окупованих територіях України у Донецькій та Луганській областях активно готує підлеглих “шахтарів та комбайнерів” до участі у виборах до Державної Думи РФ, які відбудуться 19 вересня. Враховуючи рівень” “дисципліни” та “відповідальності” підлеглих “бійців” та побоюючись “небажаних ексцесів”, російські окупанти проводять “навчально-тренувальні” вибори“, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що “суть цього “ноу-хау” полягає у примушенні місцевих вояків зареєструватися на вибори, заповнивши відповідні електронні заявки, та тренуванні з прибуття до виборчих дільниць для “вільного волевиявлення”.

За даними розвідки, з метою організації цього процесу в окупаційних військах проведено комплекс службових нарад та налагоджено суворий контроль за підготовкою до “волевиявлення”.

Нагадаємо, СБУ зафіксувала масове незаконне видавання російських паспортів на тимчасово окупованих територіях Донбасу.

Бойовики організували цей процес, щоб жителі ОРДЛО могли брати участь у вересневих виборах до російської Держдуми. За інформацією СБУ, окупанти розраховують залучити до них якомога більше мешканців окупованих територій.

З червня поточного року примусове отримання російського громадянства йде пришвидшеними темпами. Бойовики самі повідомляли, що людей задля цього везуть до Росії спеціальними рейсами.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter