В окупованому Мелітополі через вибухи перестало працювати пропагандистське телебачення

Дата: 16 Серпня 2022
A+ A- Підписатися

В окупованому Мелітополі сьогодні зранку мешканці почули вибухи, після чого зник сигнал ефірного телебачення, де з початку серпня транслювали створений окупантами пропагандистський телеканал “За ТВ”.

Про це повідомив мер міста Іван Федоров та сайт “РІА-Мелітополь”.

Джерело: РІА-Мелітополь

“О 7:00 у Мелітополі зафіксовано два вибухи в районі підстанції. Після цього зупинилося мовлення ефірного телебачення, захопленого рашистами. За попередньою інформацією, пошкоджено транзитний кабель.

Як не намагається російська пропаганда “промити мізки” нашим мешканцям – у них нічого не виходить. Мелітопольці тримають оборону, а сили спротиву – знешкоджують усе рашистське”– написав мер.

За інформацією видання “РІА-Мелітополь”, у всіх районах міста замість пропагандистських програм з ранку телевізори показують чорну заставку з написом “Немає сигналу”. Цілком можливо, що пошкоджено підстанцію, яка живить вежу.

Видання нагадує, що останнім часом у місті працювало лише аналогове ТБ колаборанта Євгена Балицького, розташоване в будівлі бізнес-центру на пр. Богдана Хмельницького, 70, у дворі якого є власна вежа.

Як відомо, з 1 серпня в Мелітополі почав працювати пропагандистський канал “За ТВ”, який окупанти називають “обласним російським регіональним телеканалом”.

За даними ІМІ, студію відкрили під телевежею в Мелітополі. Хоча Балицькому належить канал “МТВ-плюс”, новий канал створили окремо від нього. МТВ-плюс наразі ретранслює переважно російський пропагандистський телеконтент.

На початку травня стало відомо, що три мелітопольських журналісти погодилися на співпрацю з окупантами, також співпрацює з росіянами головред бердянської газети “Город”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter