В окупованому Криму зник представник Меджлісу Ельдар Менсітов – “Кримська солідарність”

Дата: 11 Червня 2023
A+ A- Підписатися

В тимчасово окупованому Криму зник 53-річний Ельдар Менсітов із селища Молодіжне. Він колишній голова Молодіжненського місцевого меджлісу та член Сімферопольського регіонального меджлісу. Вже понад півтори доби про чоловіка немає ніякої інформації.

Про це повідомляє громадське об’єднання “Кримська солідарність”.

Ельдар Менсітов

Востаннє Ельдар Менсітов був на зв’язку з дружиною 9 червня о пів на третю, він не повернувся з роботи.

Згодом жінка звернулася до поліції із заявою про викрадення.

Ельдар Менсітов працює у районі Центрального ринку у Сімферополі. Вчора о пів на третю  він зателефонував дружині, сказав, що поїде до БФЦ (багатофункціональний центр надання державних і муніципальних послуг. — Ред.) – розв’язувати питання з документами й потім додому. БФЦ знаходиться у районі автовокзалу. О пів на п’яту, не дочекавшись чоловіка, вона зателефонувала йому. Телефон було вимкнено. Припускаючи, що чоловік міг затриматися у справах, не шукала його відразу. Але сьогодні вже доба, як його немає“, – розповіла адвокат Сафіє Шабанова, яка займається пошуками разом із родичами.

Дружині Ельдара Менсітова зателефонували знайомі та повідомили, що бачили біля торговельного центру “Ашан” автомобіль, схожий на машину її чоловіка.

Нагадаємо, у вересні 2021 року в його будинку вже відбувався обшук – у справі Нарімана Джеляла та братів Ахтемових. Тоді співробітники ФСБ Криму заявили, що перевіряли версію про причетність Менсітова до підриву газопроводу у Перевальному.

Після обшуку Менсітова затримали, але згодом відпустили

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter