В окупованому Криму відпустили на волю чотирьох активістів, арештованих під час зустрічі адвоката Семедляєва

Дата: 04 Грудня 2021
A+ A- Підписатися

Після 10 діб арешту в окупованому Криму з ізоляторів тимчасового утримання у Джанкої та Сімферополі випустили кримськотатарських активістів, арештованих 23 листопада, під час зустрічі звільненого адвоката Едема Семедляєва.

Про це повідомляє громадське об’єднання “Кримська солідарність”.

Фото: “Кримська солідарність”

Як зазначається, ввечері 3 грудня з ізолятора тимчасового утримання (ІТУ) в окупованому Джанкої випустили кримських татар Сіммара Аблялімова і Ленура Аппазова. Спочатку їх помістили в ІТУ на бульварі Франка у Сімферополі, але потім перевели до ізолятора у Джанкої.

О 19:30 також звільнили кримськотатарських активістів Ремзі Німетулаєва та Кемала Неметуллаєва, які також прийшли 23 листопада зустрічати адвоката Едема Семедляєва, де й були затримані.

Нагадаємо, окупаційні силовики затримали ввечері 23 листопада близько 31 громадянина України, що приїхали під будівлю ізолятора тимчасового тримання (ІТТ) у Сімферополі, щоб зустріти адвоката Едема Семедляєва, якого звільнили після адмінарешту.

Як відомо, 11 листопада “Центральний районний суд Сімферополя” визнав винним Семедляєва в адмінправопорушеннях за двома протоколами, які склали у “відділку поліції”. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter