В окупованому Криму грошима від незаконного відчуження “майна українських бізнесменів” профінансують війну

Дата: 06 Лютого 2023
A+ A- Підписатися

У тимчасово окупованому Криму гроші від продажу “майна українських бізнесменів” збираються профінансувати війну Росії проти України.

Про це заявив кремлівський куратор Криму Сергій Аксьонов.

 

За його словами, всі бізнес-об’єкти будуть продані з торгів без винятку.

“В інших формах не залишатимемо, жодної оренди. Все продати. І гроші, отримані, вторговані від продажу цих об’єктів, насамперед пустити на потреби “спеціальної військової операції” (так влада РФ називає геноцидальну війну проти України. – Ред.)”, – заявив Аксьонов.

Напередодні повідомлялося, що окупаційна влада в Криму незаконно ухвалила рішення про “націоналізацію” майна “іноземних громадян та держав, які вчиняють щодо Росії недружні дії”. До переліку ввійшли близько 500 об’єктів нерухомості.

Раніше Константинов заявляв, що йдеться про майно, яке нібито належить українським бізнесменам Ігорю Коломойському, Рінату Ахметову, Сергію Таруті, політикам Нестору Шуфричу та Арсенію Яценюку. Вони не коментували інформації Константинова.

Напередодні повідомлялося, що окупаційна влада вимагає від мешканців Ялти до 1 грудня перереєструвати права на майно, отримане до початку тимчасової окупації Кримського півострова.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter