В окупованому Криму, біля Білогірського водосховища, з’явилося велике звалище, яке продовжує розростатися

Дата: 11 Червня 2024
A+ A- Підписатися

В окупованому Росією Криму, на березі Білогірського водосховища, зростають масштаби несанкціонованого звалища: воно розтяглося на сотні метрів прямо вздовж ґрунтової дороги, що проходить від Білогірська до водойми.

Про це пише Крим.Реалії.

Джерело: Крим.Реалії

Звалище існує вже не перший місяць, але останнім часом масштаби його швидко збільшуються; сміття сюди вивозять приватні особи, розповів Крим.Реалії краєзнавець на умовах анонімності.

“Засмітили й ліщину біля цієї ж дороги, там узагалі антисанітарія, звалюють зі схилу під дерева побутове сміття. І всім байдуже, зокрема відповідальним особам, про роботу екологічного інспектора в Білогірську не чути, в результаті все більше страждає і естетика місцевості, і екологія”, – сказав він.

В окупаційному міністерстві екології та природних ресурсів Криму місцевим жителям пропонують винагороду за інформацію про несанкціоновані звалища, але проблема продовжує залишатися гострою, пишуть журналісти.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що в Криму окупанти збільшили кількість вогневих точок на курортних територіях. Зокрема, нові вогневі точки помітили у прибережній зоні Сімеїзу, біля селища Берегове на південному березі півострова, а також на набережній Євпаторії.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter