В Одесі з-під завалів зруйнованого під’їзду багатоповерхівки дістали тіла ще двох дітей

Дата: 03 Березня 2024
A+ A- Підписатися

В Одесі під завалами зруйнованого внаслідок російського обстрілу підʼїзду багатоповерхівки знайшли тіла 10-річного хлопчика й 8-річної дівчинки – кількість жертв ворожої атаки вночі 2 березня зросла до 12 людей, серед них п’ятеро дітей.

Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації (ОВА) Олег Кіпер.

Ліквідація наслідків російського обстрілу Одеси в ніч на 2 березня. Джерело: телеграм-канал Олега Кіпера

За його інформацією, загиблого хлопчика звали Сергій, дівчинку – Злата.

Раніше Командування Об’єднаних сил ЗСУ повідомило, що від удару по Одесі загинуло подружжя військових Олега й Тетяна Кравців разом із їхніми дітьми Сергієм, Златою та семимісячною Лізою.

Нагадаємо, вночі 2 березня ворог здійснив атаку безпілотниками по Одесі. Один з дронів влучив у багатоповерховий будинок спального району міста. Частина під’їзду з 18 квартир зруйнована.

За даними Одеської ОВА вчора увечері було відомо про вісьмох загиблих – близько 9-ї вечора з-під завалів рятувальники дістали тіло жінки. Її дані встановлюють. Також загинули троє чоловіків 35, 40 та 54 років, дві жінки – 73 та 31 року і двоє дітей – трирічний Марк та 4-місячний Тимофій.

В Одеському обласному об’єднанні церков ЄХБ уточнили, що загиблі мати й немовля це  Анна Гайдаржі та її 4-місячний син Тимофій, вони були донькою та онуком пастора Одеської Пересипської церкви. Під час влучання чоловіку Анни Сергію Гайдаржі зі старшою дочкою вдалось врятуватися.

Інша дитина  трирічний Марк  загинув разом із батьком. Мати малюка у важкому стані у лікарні.

Уранці 3 березня на місці російського удару по багатоповерхівці під завалами виявили тіло девʼятої загиблої людини.

Також Держслужба з надзвичайних ситуацій повідомила про ще одне знайдене тіло. Пізніше Кіпер написав, що знайшли жінку, а біля неї тіло немовляти. За інформацією очільника ОВА, ймовірно, дитині не було й року.

Раніше ZNINA повідомляла про те, що через удар російського безпілотника по багатоповерхівці в Одесі у ніч на 2 березня загинула родина військових та їхня дитина. Ще двох дітей жінки від першого шлюбу рятувальники шукали під завалами.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter