Через російську атаку дронами в Одесі загинули щонайменше двоє людей, ще восьмеро зазнали поранень

Дата: 02 Березня 2024
A+ A- Підписатися
У ніч на 2 березня російські окупанти атакували Одесу ударними дронами. Зруйновані 18 квартир багатоповерхівки, двоє людей загинули, восьмеро травмовані, серед них одна дитина.
 
Про це повідомили в Одеській ОВА та в ДСНС України.
 

Російський дрон ударний дрон влучив у багатоповерхівку в Одесі – один підʼїзд зруйнований вщент.

“З-під завалів рятувальники вивільнили тіла 2 загиблих осіб. Попередньо, постраждало 8 людей, з них 1 дитина, 4 мешканців вдалося врятувати. Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 50 кв. м.”, – йдеться в повідомленні.

Також серед постраждалих є вагітна жінка, вона в середньому ступені важкості в лікарні.

Ще троє людей з чисельними пораненнями також госпіталізовані: 26-річна дівчина – у важкому стані, інші двоє – в стані середньої важкості.

Трьом людям, включно з трирічною дитиною, медичну допомогу надали на місці.

О 8:30 глава Одещини Олег Кіпер повідомив, що рятувальникам з-під завалів вдалося дістати живого чоловіка. В момент влучання російського дрона він, ймовірно, перебував у підвалі. Чоловік у свідомості, нині його оглядають медики. 

Ти часом пошуки та розбір завалів тривають.

Також у ДСНС додали, що вибух пошкодив поруч розташовану будівлю бойлерної, внаслідок чого без теплопостачання залишилося 11 багатоквартирних житлових будинків. 

Нагадаємо, у ніч на 24 лютого росіяни атакували Одесу безпілотниками, унаслідок цього загинули двоє людей. Ще двоє цивільних зазнали поранень.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter