В лікарні Одеси помер потерпілий від російського ракетного удару 29 грудня

Дата: 30 Грудня 2023
A+ A- Підписатися

В Одесі зросла кількість загиблих через масований ракетний удар РФ по Україні, що стався 29 грудня. У лікарні помер тяжкопоранений чоловік.

Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Наслідки російського обстрілу Одеси 29 грудня

“На жаль, збільшилася кількість жертв вчорашньої російської ракетної атаки. У лікарні помер чоловік, йому було 77 років. Лікарі робили все можливе. Тяжкі поранення він отримав внаслідок влучання ворожої ракети по триповерховому будинку у середмісті Одеси”, – зазначив посадовець.

Загалом наразі відомо про пʼятьох загиблих і 32 постраждалих в Одесі.

Раніше Кіпер повідомляв, що в медзакладах міста на лікуванні лишаються 12 людей.

“З них – двоє дітей (6 та 8 років), їх життю нічого не загрожує. Двоє поранених поки у важкому стані. Вони отримують всю необхідну медичну допомогу у повному обсязі”, написав голова ОВА.

Нагадаємо, у Запоріжжі, Дніпрі та Одесі оголосили день жалоби за жертвами наймасованішої повітряної атаки росіян на Україну, яка сталася 29 грудня. За останніми даними через цю ракетну атаку загинули щонайменше 39 людей. Крім того, поранень зазнали 159 цивільних.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що вночі та зранку 29 грудня російська армія атакувала Україну 158 засобами повітряного нападу: 122 ракетами різних типів та 36 ударними безпілотниками. Це стало наймасованішою повітряною атакою на нашу країну з початку повномасштабного вторгнення.

Силам та засобам ППО вдалося знищити 114 зі 158 повітряних цілей: 27 ударних БпЛА та 87 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55.

Внаслідок атаки росіян пошкоджені десятки закладів освіти, серед яких дитячі садочки, школи та університети, медичні заклади, житлові будинки, транспортні засоби.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter